flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

02 січня 2020, 17:05

 

 

До уваги Гриньова Олега Миколайовича

                                                                        останнє відоме місце проживання:

                                                                        м. Мелітополь, вул.П.Лінійна, 24

 

 В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа за позовною  заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами «Прімоколект-Капітал» до Гриньова Олега Миколайовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Повідомляємо про те, що „07” квітня 2020 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м.Мелітополь, вул. Шмідта,11 буде слухатись цивільна справа за позовною  заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами «Прімоколект-Капітал» до Гриньова Олега Миколайовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Роз’яснюємо, що у відповідності до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про Ваш виклик у даній справі, Ви вважаєтесь повідомленим про дату, час та місце розгляду справи і у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

 

 

 

 

Суддя Мелітопольського

міськрайонного суду                                                                                                  Н.М. Купавська