flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

21 грудня 2019, 14:10

 

До уваги:    Єрмолюка Костянтина Олексійовича

           останнє відоме місце проживання якого

                      за адресою:

                      Запорізька область, м. Мелітополь,

             вул. Героїв Сталінграду, 4 кв. 6.

 

В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа № 937/9476/19 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області до Єрмолюка Костянтина Олексійовича, Єрмолюк Світлани Федорівни, Єрмолюк Олени Костянтинівни, про розірвання договору найму житлового приміщення та виселення.

Повідомляємо про те, що 13 січня 2020 року о 13 годині 30 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Інтеркультурна, 90, буде слухатися цивільна справа за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області до Єрмолюка Костянтина Олексійовича, Єрмолюк Світлани Федорівни, Єрмолюк Олени Костянтинівни, про розірвання договору найму житлового приміщення та виселення.

Роз’яснюємо, що з опублікуванням оголошення про Ваш виклик по даній справі, Ви вважаєтесь повідомленим про час та місце розгляду справи та у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

 

 

                            Суддя

Мелітопольського міськрайонного суду

                 Запорізької області                                                                         Ю.В. Горбачова