flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

02 грудня 2019, 14:05

 

СУДОВА ПОВІСТКА

ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ У ЦИВІЛЬНІЙ СПРАВІ

 

Єлісєєва (Катританова)

Олена Олександрівна

останнє відоме місце проживання:

вул.. Садова 22/24

м. Мелітополь

Запорізької області

 

Справа № 320/3756/19

Провадження № 2/320/2368/19

 

 

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області повідомляє, що в провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом  Каританова Олександра В’ячеславовича до Єлісєєвої (Каританової) Олени Олександрівни, яка діє в інтересах неповнолітньої дитини – Каританової Єви Олександрівни, третя особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Судове засідання по вищезазначеній справі відбудеться 12 грудня 2019 року об 09 годині 20 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: м. Мелітополь, вул.. Шмідта, 11.

Наслідки нез’явлення за викликом суду осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 223,224 ЦПК України.

З опублікуванням оголошення про виклик у судове засідання по вказаній справі,  Єлісєєва (Катританова) Олена Олександрівна буде вважатися повідомленною про дату, час та місце розгляду справи і у випадку її неявки справа підлягає розгляду за її відсутності на підставі наявних в матеріалах справи доказів.

З текстами судових рішень, постановлених судом в цивільній справі, можна ознайомитися звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень, а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області.

 

 

 

Суддя Мелітопольського

міськрайонного суду                                                                   І.М. Бахаєв