flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

25 листопада 2019, 14:59

 

 

До уваги Мещерякової Тетяни Вікторівни,

Останнє відоме зареєстроване місце проживання: Запорізька область, Мелітопольський район, с.Данило-Іванівка, вул.Леніна, 34,  

 

 В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа за позовною заявою АТ КБ «Приватбанк» до Мещерякової Тетяни Вікторівни про стягнення заборгованості. 

За інформацією Новенської сільської ради Мелітопольського району відповідачка Мещерякова Т.В. вибула в м.Луганськ 29.12.2015 року.

Разом з тим за повідомленням ПАТ “Укрпошта” від 05.02.2016, розміщеному на офіційному сайті підприємства в мережі Інтернет (http://ukrposhta.ua/robota-ukrposhti-v-doneckij-ta-luganskij-oblastyax), відповідно до Указу Президента України від 14.11.2014 року №875/2014 “Про рішення ради національної безпеки і оборони України від 04.11.2014 року “Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях” та розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.11.2014 №1085-р “Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та переліку населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення” - пересилання пошти у місто Луганськ на даний час не здійснюється.

Враховуючи зазначене, з метою належного повідомлення Мещерякової Т.В. про слухання справи, суд вважає за необхідне розмістити повідомлення про дату, час та місце судового засідання на офіційному веб-порталі "Судова влада України" на веб-сайті Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області  у розділі “Оголошення про виклик до суду” такого змісту :

«Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області повідомляє про те, що „29” січня 2020 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м.Мелітополь, вул. Шмідта,11 буде слухатись цивільна справа за позовною заявою АТ КБ «Приватбанк» до Мещерякової Тетяни Вікторівни про стягнення заборгованості.

Роз’яснюємо, що у відповідності до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про Ваш виклик у даній справі, Ви вважаєтесь повідомленим про дату, час та місце розгляду справи і у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності».

 

 

 

 

 

 

Суддя Мелітопольського

міськрайонного суду                                                                                                  Н.М. Купавська