flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

04 листопада 2019, 15:59

До уваги: Нейша Людмили Смейловни

 

 

В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа № 937/7551/19 за позовом Нейша Галини Володимирівни до Нейша Людмили Смейловни, Сейтова Руслана Миколайовича, Білик Анатолія Карповича, Огли Олексія Миколайовича, про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням.

Суд повідомляє про те, що «29» листопада 2019 року о 08 годині 40 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Шмідта,11 буде слухатись цивільна справа за позовом Нейша Галини Володимирівни до Нейша Людмили Смейловни, Сейтова Руслана Миколайовича, Білик Анатолія Карповича, Огли Олексія Миколайовича, про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням.

 

Роз’яснюємо, що з опублікуванням оголошення про Ваш виклик по даній справі, Ви вважаєтесь повідомленим про час та місце розгляду справи і у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

Суддя Мелітопольського

міськрайонного суду

Запорізької області                                                                                   І.В.Урупа