flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

23 травня 2019, 08:27

До уваги Федоренко Ігоря Миколайовича  

Останнє відоме зареєстроване місце

проживання:

Чернігівська область, Репкінський район

с. Горностіївка вул.. Леніна, 114

Останнє відоме місце проживання:

Київська область, м. Бориспіль

вул.. Завокзальна, 7 кв. 27

 

В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа № 320/2658/19 за позовом Органу опіки та піклування – Мелітопольської районної державної адміністрації, який діє в інтересах дитини: Федоренка Олександра Ігоровича до Федоренко Ігоря Миколайовича, за участю третьої особи: Органу опіки та піклування виконавчого комітету Бориспільської міської ради  про позбавлення батьківських прав.

Повідомляємо про те, що 19 червня  2019 року о 11 годині 30 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Шмідта,11, буде слухатись цивільна справа за позовом   Органу опіки та піклування – Мелітопольської районної державної адміністрації, який діє в інтересах дитини: Федоренка Олександра Ігоровича до Федоренко Ігоря Миколайовича, за участю третьої особи: Органу опіки та піклування виконавчого комітету Бориспільської міської ради  про позбавлення батьківських прав.

Роз’яснюємо, що у відповідності до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про Ваш виклик у даній справі, Ви вважаєтесь повідомленою про дату, час та місце розгляду справи і у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

 

Суддя:                                                                                    Іваненко О.В.