flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

15 квітня 2019, 10:27

 

 

До уваги: Кислого Олексія Васильовича, остання відома адреса місця проживання:

АР Крим, м. Судак, вул. Партизанська, 10

остання відома адреса місця реєстрації:

АР Крим, Раздольненський район, с. Орловка,

вул. Степна, 26

 

 

В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа № 320/10058/18 за позовом Демчук Валентини Віталіївни до Кислого Олексія Васильовича, третя особа – Орган опіки та піклування виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Повідомляємо про те, що 10 травня 2019 року об 11 годині 30 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Інтеркультурна, 90, буде слухатися цивільна за позовом Демчук Валентини Віталіївни до Кислого Олексія Васильовича, третя особа – Орган опіки та піклування виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Роз’яснюємо, що з опублікуванням оголошення про Ваш виклик по даній справі, Ви вважаєтесь повідомленим про час та місце розгляду справи та у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

 

 

                            Суддя

Мелітопольського міськрайонного суд

                 Запорізької області                                                                                        Ю.В. Горбачова