flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

29 березня 2019, 09:04

 

 

До уваги інспектора патрульної поліції  1-ої роти 1-го батальйону лейтенанта поліції УПП в Дніпропетровській області Матухно Олександра Івановича,

адреса: Дніпропетровська область, м.Дніпро,

пл.Троїцька, 2а

 

 В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться адміністративна справа за позовною заявою Димченка Дмитра Миколайовича до інспектора патрульної поліції  1-ої роти 1-го батальйону лейтенанта поліції УПП в Дніпропетровській області Матухно Олександра Івановича про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення. 

Повідомляємо про те, що „14” травня 2019 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м.Мелітополь, вул. Шмідта,11 буде слухатись адміністративна справа за позовною заявою Димченка Дмитра Миколайовича до інспектора патрульної поліції  1-ої роти 1-го батальйону лейтенанта поліції УПП в Дніпропетровській області Матухно Олександра Івановича про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Роз’яснюємо, що у відповідності до ч.2 ст. 268 КАС України з моменту оприлюднення судом на веб-порталі судової влади України ухвали про відкриття провадження у справі, Ви вважаєтесь повідомленим про дату, час та місце розгляду справи і у випадку Вашого неприбуття у судове засідання не є перешкодою розгляду даної справи.

 

 

 

 

 

 

 

Суддя Мелітопольського

міськрайонного суду                                                                                                  Н.М. Купавська