flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

28 серпня 2018, 17:00

До уваги Тихонської Надії Василівни,

місце проживання: 72300, Запорізька область, м. Мелітополь, 2 пров. Чехова, буд. 3,

В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа за позовом Галька Вадима Леонідовича до Тихонської Надії Василівни, Дрокіної Тетяни Григорівни, за участю третьої особи: приватного нотаріуса Запорізького міського нотаріального округу Корицького Євгенія Давидовича, про встановлення факту проживання однією родиною, визнання права власності на спадкове майно.

Повідомляємо про те, що „03” жовтня 2018 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Шмідта,11 буде слухатись цивільна справа за позовом Галька Вадима Леонідовича до Тихонської Надії Василівни, Дрокіної Тетяни Григорівни, за участю третьої особи: приватного нотаріуса Запорізького міського нотаріального округу Корицького Євгенія Давидовича, про встановлення факту проживання однією родиною, визнання права власності на спадкове майно.

Роз’яснюємо, що з опублікуванням оголошення про Ваш виклик по даній справі, Ви вважаєтесь повідомленою про час та місце розгляду справи і у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

 

Суддя:                                                                                     Калугіна І.О.