flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

25 липня 2018, 15:50

 

 

До уваги Кіт Раїси Павлівни

останнє відоме місце проживання: Запорізька область, м.Мелітополь, вул.Виноградна, 110,

 В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа за позовною заявою Петруня Наталії Іванівни до Кіт Раїси Павлівни, Бєльченка Владислава Анатолійовича про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням. 

Повідомляємо про те, що „01” жовтня 2018 року о 09 годині 30 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м.Мелітополь, вул. Шмідта,11 буде слухатись цивільна справа за позовною заявою Петруня Наталії Іванівни до Кіт Раїси Павлівни, Бєльченка Владислава Анатолійовича про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

Роз’яснюємо, що у відповідності до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про Ваш виклик у даній справі, Ви вважаєтесь повідомленим про дату, час та місце розгляду справи і у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

 

 

 

 

 

Суддя Мелітопольського

міськрайонного суду                                                                                                  Н.М. Купавська