flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

02 травня 2018, 10:57


Справа № 320/7754/17

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

 

23 квітня  2018 року Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області у складі:

головуючого - судді  Купавської Н.М.,

при секретарі: Чудаковій А.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Мелітополі цивільну справу за позовом Публічного Акціонерного Товариства комерційний банк “Приватбанк” , юридична адреса: м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, буд. 50,  до Шахової Людмили Альбертівни, що має зареєстроване місце проживання за адресою: Запорізька область, м.Мелітополь, вул.Олеся Гончара, 77 кв.65, про стягнення заборгованості за кредитним договором,

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду із позовом, у якому просить стягнути з відповідачки заборгованість за кредитним договором від  б/н від 02.07.2005 в розмірі 13010 грн. 73 коп.

 Відповідно до вимог ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється. 

Ухвалою судді Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 12.03.2018 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито спрощене позовне провадження без повідомлення (виклику) сторін.  

Відповідачка  не  повідомлена про розгляд справи в порядку спрощеного провадження, рекомендоване поштове відправлення, яким було судом направлені ухвала про відкриття провадження та копія позовної заяви з додатками, надсилалося їй за зареєстрованим у встановленому  порядку місцем її проживання та повернулося до суд з поміткою пошти «за закінченням встановленого строку зберігання» .

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України за клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Отже, враховуючи предмет позову та обставини справи та те, що відповідачка не отримує  поштову кореспонденцію, суд приходить до висновку щодо необхідності проводити розгляд справи в судовому засідання з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст. ст. 279 ЦПК України, суд,-

                                                        У Х В А Л И В:

     Розгляд справи за позовом Публічного Акціонерного Товариства комерційний банк “Приватбанк” до Шахової Людмили Альбертівни про стягнення заборгованості за кредитним договором проводити в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання на 04 червня 2018 року на 09 год. 00 хв. у залі судового засідання в приміщенні суду по вул. Шмідта, 11 в м. Мелітополі.

Встановити відповідачці п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Встановити позивачу п’ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачці п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ml.zp.court.gov.ua/sud0815/.

В судове засідання викликати сторони по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає