flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

06 грудня 2021, 16:51

приватний нотаріус

Київського міського

нотаріального округу

Гуревічов Олег Миколайович

 

повідомлення у цивільній справі

 

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області повідомляє, що в провадженні суду перебуває цивільна справа № 937/10964/21 (провадження № 2/937/4390/21) за позовом Бехтер Лариси Геннадіївни до товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія управління активами» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, за участю третіх осіб – приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Гуревічова Олега Миколайовича, старшого державного виконавця Мелітопольського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Міщенка Олега Анатолійовича.

Ухвалою Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 15 листопада 2021 року відкрито провадження у вказаній цивільній справі та справу призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

З дня опублікування даного повідомлення третій особі – приватному нотаріусу Київського міського нотаріального округу Гуревічову Олегу Миколайовичу визначено п'ятнадцятиденний строк для подання пояснень щодо позову. У зазначений строк третя особа має право надіслати суду пояснення щодо позову, які повинні відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України та в яких третя особа викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду, копію пояснень та доданих до них документів третя особа зобов'язана надіслати іншим учасникам справи.

З дня опублікуванням даного повідомлення третя особа – приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гуревічов Олег Миколайович вважається повідомленим про розгляд цивільної справи.

З текстами судових рішень, постановлених судом у цивільній справі, можна ознайомитись, звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області.

 

Суддя Мелітопольського міськрайонного

суду Запорізької області                                                Лілія ДАРАГАН