flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

01 листопада 2021, 16:09

 

 

Дік Юрій Миколайович

 

повідомлення у цивільній справі

 

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області повідомляє, що в провадженні суду перебуває цивільна справа № 937/9764/21 (провадження № 2/937/4110/21) за позовом акціонерного товариства комерційного банку «ПриватБанк» до Діка Юрія Миколайовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Ухвалою Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 26 жовтня 2021 року відкрито провадження у вказаній цивільній справі та справу призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

З дня опублікування даного повідомлення відповідачу – Діку Юрію Миколайовичу визначено п'ятнадцятиденний строк для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами. Відповідно до положень ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред'явити зустрічний позов.

З дня опублікування даного повідомлення відповідач – Дік Юрій Миколайович має право подати клопотання про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін протягом п'ятнадцяти днів.

З дня опублікуванням даного повідомлення відповідач – Дік Юрій Миколайович вважається повідомленим про розгляд цивільної справи.

З текстами судових рішень, постановлених судом у цивільній справі, можна ознайомитись, звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області.

 

Суддя Мелітопольського міськрайонного

суду Запорізької області                                                      Лілія ДАРАГАН