flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

08 липня 2021, 13:58

 

 

                                                        До уваги Генцу Сергію Сергійовичу

      останнє відоме місце проживання:  

      Запорізька    область

      м. Мелітополь , вул. Мечнікова, б.45

 

 В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться судове доручення суду Пружанського району Брестської області Республіки Білорусь про вручення судових документів та проведення окремих процесуальних дій відносно Генца Сергія Сергійовича по цивільній справі за позовом Генц Олени Олександрівни до Генца Сергія Сергійовича про позбавлення батьківських прав.

Повідомляємо про те, що 28 липня 2021 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Шмідта,11 буде слухатись цивільна справа за дорученням суду Пружанського району Брестської області Республіки Білорусь про вручення судових документів та проведення окремих процесуальних дій відносно Генца Сергія Сергійовича,

Роз’яснюємо, що у відповідності до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про Ваш виклик у даній справі, Ви вважаєтесь повідомленим про дату, час та місце розгляду справи і у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

 

 

 

 

Суддя

Мелітопольського міськрайонного суду  

Запорізької області                                                                                       Л.В. Колодіна